Main Menu

Invitasjon til digital B2B møtecup

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Invitasjon til digital B2B møtecup

22 april kl. 08:30 - 11:30

Invitasjon til digital B2B Møtecup 
Er du ute etter å knytte nye kontakter og kunder til din bedrift?

I lys av koronasituasjonen inviterte vi i 2020 til heldigital møtecup på tvers av fylket, med gratis deltakelse for alle våre medlemmer. Vi gjentar suksessen i år etter fantastiske tilbakemeldinger fra deltakerne, der hele 96% av bedriftene var fornøyde med opplegget og ville deltatt igjen.

Dato: 22. april kl. 08:30-11:30

På B2B Møtecup får din bedrift:

  • Opp mot 8 møter á 15 minutter unnagjort på en halv arbeidsdag
  • Muligheten til å presentere ditt firma og bli kjent med nye kontakter på tvers av fylket

Tilgang til en enkel, effektiv og sosial nettverksarena

PÅMELDING HER

Prosessen:

  • Meld deg på arrangementet her
  • Vi sender deg en liste med påmeldte bedrifter etter påmeldingsfristen har gått ut
  • Ranger hvilke bedrifter du ønsker å møte. Alle bedrifter vil få noen av sine ønsker oppfylt, men vi forbeholder oss retten til å leke Kirsten giftekniv slik at kabalen går opp. Du kan velge bedrifter fra egen by eller utenfra, dette er opp til deg
  • Vi setter opp din møteplan og sender ut møteinnkalling i Teams til de påmeldte bedriftene

Vanskeligere er det ikke!

Dette sa deltakerne i 2020

– “Det mest attraktive med dette for vår del, var muligheten for å, på en effektiv måte, bygge kjennskap til vår virksomhet hos mange bedrifter på tvers av storfylket. Det finnes ikke mange arenaer hvor det er mulig, spesielt ikke digitalt, så dette var nyttig. Tusen takk!”

–  “Råbra opplegg! Vi har fått 3 konkrete leads og i tillegg kommet i kontakt med flere relevante leverandører av tjenester til vårt firma.”

Pris og betingelser
Av hensyn til koronasituasjonen tilbys arrangementet gratis for medlemmer i Næringsforeningen i Tromsøregionen, Hammerfest Næringsforening, Harstadregionens Næringsforening og Alta Næringsforening. Øvrige deltakere faktureres kr. 1250,- eks. mva.

Slik at alle får mest mulig ut av dagen anbefaler vi at hver bedrift deltar på møtene med minimum en beslutningstaker. Påmelding er bindende og manglende oppmøte faktureres med no-show kr. 1250,- (dette gjelder også ved gratis deltakelse). Dette av hensyn til de andre bedriftene som har satt av tid til å møtes. Begrenset antall plasser, første mann til mølla.

Påmeldingsfrist: 9.april

Vi håper å se din bedrift der!

Detaljer

Dato:
22 april
Tid
08:30 - 11:30

Arrangør

Alta Næringsforening