Alta Næringsforening og Atea inviterer til seminar om digitalisering

Sammen med Atea’s strategiske rådgivere inviterer vi til en spennende dag med temaer som digitalisering og digital transformasjon. Tilsvarende seminar er holdt både i Tromsø og Trondheim med svært gode tilbakemeldinger. Seminaret består av spennende foredrag etterfulgt av gruppediskusjoner, og er beregnet på ledergrupper samt andre som har fått «digitaliseringshatten”

Følgende tema vil bli behandlet:

Hva er egentlig digitalisering og hvordan vil den påvirke oss?Hvordan skal vi komme i gang med den digitale transformasjon?
Hvilken rolle skal min virksomhet ha i fremtiden om 10-15 år?
Hvordan kan vi frigjøre tid til utvikling ved å automatisere dagens manuelle prosesser. Vi ser på muligheter med robot-software (RPA)

–Foredragsholdere er Lars Iversen og Stein Vorum, begge Atea.

Lars Iversen har jobbet i digitaliseringens frontlinjer siden 2000-tallet. Har b.l.a vært med å bygget Nordens råeste e-handelsinfrastruktur (Postnord).
Han er i dag sentral i den digitale transformasjonen i selskaper som HENT, SalMar, Pipelife, Helsedirektoratet, Kongsberg, JM Hansen, BEWI, med flere.

Stein Vorum har lang erfaring som IT-sjef i både private og offentlige virksomheter. Han har i de senere år hatt ulike lederroller i Atea, og leder nå utviklingen av strategisk rådgiving.

Pris: Kr. 995,- for medlemmer
Kr. 1.495,- ikke medlemmer
I seminaravgiften inngår materiell,
lett servering og lunsj

Påmeldingsfrist 14 november

Påmelding HER