Alta Næringsforening har gleden av å invitere til YRKESORIENTERINGSMESSA i Alta, onsdag den 16 februar 2022 (Kl. 0900-1430) Yrkesorienteringsmessa er et naturlig felles møtested for bedrifter, utdanningsinstitusjoner, ungdom under utdanning og andre arbeids- og utdanningssøkende. Vi har en sterk oppfordring til bedrifter, høgskoler og universiteter om å avholde seminarer i forbindelse med utdanningsmessa.
 
Dette er en unik mulighet for:
– Bedrifter å profilere sitt behov for arbeidskraft og utviklingsmuligheter i regionen
– Utdanningsinstitusjoner å profilere sine utdanningsveier.
– Ungdom å få et bedre innsyn i mangfoldet av yrkesvalgmuligheter       

(HUSK SEMNINARER)
  
Praktiske detaljer:
Vi beregner en avgift på kr. 5000,- pr utstillingsplass på ca 9 kvadratmeter.  Arealbehovet må oppgis ved bestilling. Leie for bord, stoler, strøm og trådløst nettverk er inkludert i prisen. Behov for seminarrom (klasserom med 30 plasser) må angis bestillingen. For seminarrom beregnes en avgift på kr.1 200,- for inntil 45 minutters bruk. Seminarrommene er utstyrt med projektor, lerret og trådløst nettverk. Utstillerne må selv sørge for utstyr som utstillingsvegger/skillevegger, alt elektronisk utstyr, skjøteledninger og lignende. Ved behov for hotellrom så anbefaler vi at dere booker dette så tidlig som mulig pga. stor næringsaktivitet i Alta. (Thon Hotel Alta – 78 49 40 00) (Scandic Alta – 78 48 27 00).

Yrkesorienteringsmessa arrangeres i Finnmarkshallen, ved siden av Alta vgs. Påmelding: HER Opprigging fra kl.1600 dagen før messa åpner, dvs. tirsdag 18. januar 2022 Det vil være kafè i hallen   For eventuelle spørsmål, ta kontakt med undertegnede (900 85568)


Påmeldingsfrist: Fredag 2. desember 2021

       
                              
PÅMELDING