Sammen skaper vi vekst - Velkommen til våre tre nye medlemmer
Medlemsnytt
Fra venstre: Sulland BMW Alta, Andreas Nilsen ved Elvebakken Bygg AS og Stian Svendsen ved Geir Svendsen Entreprenør

Sammen skaper vi vekst - Velkommen til våre tre nye medlemmer

03. juli 2023 | Tekst: Kristin Pedersen
Vi har gleden av å ønske tre nye bedrifter velkommen som medlemmer i Alta Næringsforening. Vi er glade for at vi får dyktige bedrifter som er opptatt av å styrke næringslivet i Alta med på laget. Samme med disse og resten av medlemme ser vi frem til å fortsette og bygge et sterkt og bærekraftig næringsliv i Alta-regionen.
 
Geir Svendsen er et entreprenør-firma innenfor bygg og anlegg med virksomhetsområde i Finnmark og Troms fylke. Selskapet ble etablert i 1996 av byggmester Geir Svendsen og har tilholdssted i Alta. Daglig leder og eier er Geir Svendsen. Selskapet er totalentreprenør og utfører alle typer byggearbeid innen tre, stål og betong.
Les mer og Geir Svendsen Entreprenør her!

Sulland er et familieeid bilkonsern med 38 bilforhandlere som representerer 12 ulike bilmerker. Her i Alta har de etablert seg med butikk og verksted på Elvebakken. Lars Magnus Kivijervi er daglig leder ved Sulland Alta BMW som teller 10 ansatte.
Les mer om Sulland BMW Alta her!

Elvebakken bygg AS startet som en tradisjonell tømrerbedrift i 2016 av brødrene Nils Daniel og Andreas Nilsen. Selve firmaet ble etablert i 2016 men erfaringen fra bransjen går tilbake til 2008. I dag er de en bedrift med 15 ansatte og med et bredt kompetansenivå innen tømrer- og betongfaget.
Les mer om Elvebakken bygg AS her!