Ukas bedrift
Medlemsnytt

Ukas bedrift

05. oktober 2023 | Tekst: Kjetil Kristensen
Bli bedre kjent med Csp AS og Csp Engro AS.
Alta Næringsforening starter nå opp med en serie som vi kaller for "ukas bedrift". Med "ukas bedrift ønsker vi å fremheve våre medlemsbedrifter, og vi vil jevnlig framover vise fram våre medlemsbedrifter. 
 
Første bedriften, eller de to første ut i vår nye serie "ukas bedrift" er Csp AS og Csp Engro AS. 

Begge bedriftene eies gjennom holdingsselskapene til Stian Heitmann og Christer Alsèn. De startet Csp AS i garasjen til Stian i 2017. I dag er de lokalisert i et flunkende nytt og flott bygg på Skillemo. Man kan trygt si at de har hatt en evntyrlig utvkling siden 2017. Nybygget på Skillemo definerer en ny tidsregning for Csp-gjengen, og de legger ikke skjul på at det har det vært en betydelig investering for de. Men de er trygge på at den satsningen de har gjort riktig. Både når det gjelder videre vekst og utvikling, og ikke minst sørge for at de ansatte har gode arbeidsforhold

De har hele tiden drevet som maskinentreprenør og etterhvert også salg og service av fritidsprodukter. I 2022 dannet de Csp Engro AS i 2022. Dette for å optimalisere driften for å bli best mulig innen begge segmentene. Det er som sagt stor spennvide i det å drive med entreprenør virksomhet og salg av fritidsprodukter. Maskinentreprenør virksomheten har hatt en eventyrlig vekst og vil omsette for 40-50 millioner i 2023 og har i dag 14 ansatte i tillegg til en del innleie. De har oppdrag både i Troms/Finnmark og Nordland. Som en typisk Altaentreprenør er de ikke redd for å ta på seg oppdrag langt utenfor vår kommunegrense. De har nylig avsluttet et stor vva-oppdrag for Harstad Kommune. I tillegg har de også tidligere hatt oppdrag i østlandsområdet.

Csp Engro AS som er selskapet som driver med salg og service av fritidsprodukter har i dag 6 ansatte og vil omsette for ca 20 millioner i 2023. Kan også nevne at de i 2022 fikk Yamaha-agenturet for Alta.  I tilleg til scootere og alt av Yamahaprodukter er de også forhandlere av båter,  snøfresere, gressklippere og alt annet når det gjelder lette kjøretøy. De er også grossist for Lorries tilhengere.Vi er imponert over av hva Stian og Christer sammen med de ansatte har fått til, og ønsker de lykke til videre!